Wadahl

Juletur til Laholmen, Strømstad

Utsikt fra hotellet
Gålå teatersene
Kaffe ved Gålåvannet.
Britt returnerer fra Helvete
Aschley Brown
Elggrav (felle)
På kanten av elgfella
På Rudi gard
Kaffe med nogo attåt på Rudi gard
Rudi gard
Herren til Rudi og felespiller.
Treskelåven på Rudi
Konsert ved Rudi og Arnesen
En eneste seter med drift i omegen.

Elvecruise på Rihnen.

Fra 3. til 9. mai var Rykkinn pensjonistforening på cruise i Rihn- og Moseldalen. Det var en flott opplevelse både når det gjaldt elvene, naturen omkring, småbyene, båten, besetningen, det franske kjøkkenet og ikke minst det sosiale samværet oss i mellom. 

Bare værgudene syntes at vi hadde det så bra at litt sol var å trekke det litt for langt. Men vi fant på annet enn å sole oss. Egészségére, eller skål som vi sier på norsk.

Annlaug.

Lafayette
I Cochem
Høye sluser
Martin i bunad fra Oman
Heidelberg
Heidelberg slott.
Ukjent, pen utendørand-
Sjeldne, men vakre innendørssvaner.
Loreley
Bratte vingårder
Verdens største vintønne for "skattevin".
Frihetsmonumentet i Luxemburg
Kirken og fengselet i Luxemburg by
Storhertugens residens i Luxemburg
Luxemburg
Kelnere på Lafayette
To skøyeraktige kelnere
Spisesalen

Rykkinn Pensjonistforening på tur til Kiel 10-12.02.2019.

42 pensjonister fra vår forening var på tur til Kiel fra søndag 10.02 til tirsdag 12.02. Været her hjemme var gått fra skjønt vintervær med sol og masse snø til grått og surt med regn og sludd. I Kiel var det meldt sol og lite skyer mandag, så det lovet godt. Det var ordnet med buss fra Rykkinn og til båten hvor det var bestilt deilig lunsj – ombordstigning som prioritert gruppe – ikke kjedsommelig venting i endeløse køer!

Om kvelden kunne vi nyte et forrykende sang og danseshow med en imponerende lysteknikk før vi gikk til en rikholdig buffet! Og for dem som ville, musikk og dans både her og der! Men jeg tror de fleste tok en relativt rolig kveld!

Etter frokost dagen etter, gikk de fleste i land i Kiel, så det ble vel stort sett «sosing» i det nærmeste varehuset, en liten lunsjstopp med lesking av tørr strupe, kanskje sammen med noen man reiste sammen med, men som man egentlig ikke kjente fra før! Og det er jo veldig hyggelig.

Neste kveld var det tidlig middag – også denne veldig god – og et nytt show om man ville ta med det. Naturligvis måtte de fleste innom «taxfree» og få med seg litt herfra- det hører jo også med!

Det er andre året Rykkinn Pensjonistforening har arrangert en slik «Kieltur» på vinteren og begge turene har vært utrolig vellykkede . En fin avbrekk i en kald og lang vinter og en fin anledning til å bli kjent med nye, hyggelige mennesker!

Kolsås 23.02.2019

Jorun Hustveit

 

 

 

 

Det er store ko-øyer på Color Magic!
Snart så kommer torsken, ja torsken, ja torsken, men først kom reinsdyret.
Selskapets eldste (?), Kirsten og Gunnar Beck.
Fornøyde gjester, Åse og Trond.
Turens beste måltid: torskeloin (fra Lofoten?).
Så var det tid for show med "paraplydrink" uten paraply.