Standard side

 Onsdag 20 juni holdt Jan Haugland og Runar Baune en times underholdning på senteret. Tittelen var Prøysen med et skråblikk på Norden.

Det ble få sanger av Prøysen og flest av andre. Derfor fant jeg vanskelig en sammenheng i underholdningen. De startet forsiktig men det ble bedre etter hvert med både  munnspill og gitarspill. Da koste vi oss. Det ble en hyggelig formiddag.

Kari R-K

 

Jan Haugland og Runar Baune

Fredag, 15.06.2018.

MBA Jazzband: ”A Tribute to Mills Brothers”
Bandet består av: Jan Inge Melsæter (trombone og sang), Johan Bergli (altsax og sang) og Ivar Andresen (sjef + klaver, sang, historikk og arrangementer).
Café Hugin var bortimot full av kjente og ukjente forventningsfulle publikummere, øyensynlig fra nesten hele Bærum.  Dette ble en uvanlig jazzkonsert, med stort sett kjente sanger.  Og , salen ble fra første øyeblikk fylt med vellyd, både instrumentalt og i form av velmodulert trio-sang. 
For mange av oss er alle tre kjent som dyktige musikere, men det er imponerende at de godt voksne herrene fortsatt har så bra stemmer i behold (og at de våger å bruke dem !).  Så vidt vi kunne forstå, så hadde Ivar sin første lignende konsert på Hotell Klubben i Tønsberg tidlig på seksti-tallet.  Originalene,  Mills Brothers, ble startet ca. 1925 i Piqua/Ohio, og opptrådte i Norge første gang i Gamle Logen 1938.  Siste gang var på Momarkedet tidlig på syttitallet.
Sjefen erklærte at de veldig gjerne vil komme tilbake til Rykkinn, og han fristet med at de både har en julekonsert klar, og dessuten et program med tema ”Louis Prima”.  Vi gjengjelder ønsket om snarlig gjenhør, og håper at Nina ser en åpning i høst-/vårprogrammet for det !!!
Ref.: Pål Kristian
      

 

Melsæter, Bergli og Andresen

Fredag 01.06.2018.

Til tross for ca +30C var det allsang med de kjente trubaduene med Trond og Marianne i spissen. Det var for varmt til at noen av de tilstedeværende orket å skrive et lite notat, men jeg fikk en kort sms om at det var like bra som det bruker å være. Ære være utøverne for det i tropevarmen! Jeg fikk derimot et fint bilde av alle i stilige rosa farger. (Det  fremgår også av bildet at det ikke var lett å være musiker i sånn varme). Godt gjort.

Stilig!