Underholdning.

Torsdag 04.05.2017.

 

I dag hadde Trond og Trubadurene en ”konsert” på en time, pluss 4-5 oppvarmingssanger før oppstart, og midtveis et par – tre bursdagssanger for en av sjefskvinnene i administrasjonen, som fyller 40 år i dag.

Åstedet for gruppens kultur-utfoldelse var i dag Dønski Bo og Behandling.  Engelskmennene har en påstand som lyder: ”Never change a winning horse”, og dermed var det avgjort at sangprogrammet ble det samme, som avsunget på Gullhaug og på Nordraaks vei B&B for noen uker siden.

I dag var det mellom 50 og 60 publikummere, inklusive en håndfull ansatte, som løp litt til og fra.  Et meget aktivt publikum, som stort sett var med og sang, og applauderte livlig etter hvert nummer.  Som bonus fikk de oppleve danseløvene Arne Frithjof og Odd i en gyngende og engasjert vals til tonene av ”Se der danser Bestefar…”.  Høylytte oppfordringer om snarlig nytt besøk av Trond og Trubadurene---    Slik respons varmer !

  

Torsdag 27.04.2017.

Torsdag, 27.april holdt Trond og Trubadurene en liten time med musikalsk underholdning på Nordraaks vei Bo- og behandlingshjem.

Godt fremmøte av 30 – 35 beboere og ansatte og god stemning.

Vi fremførte det samme sangprogrammet, som vi hadde for en tid tilbake på Gullhaug B & B. Lett gjenkjennelige sanger, som også her, til vår store glede utløste tilløp til allsang.

Oppriktig applaus etter hver sang, og tilslutt fikk vi flere høylydte oppfordringer både fra beboere og personale om å komme snart tilbake. Slik respons virkelig varmer våre gamle trubadurhjerter, og gir oss følelsen av at vi skaper positive opplevelser hos vårt publikum, og forhåpentlig bringer litt lys inn i en kanskje ikke altfor munter hverdag.

 

Paal Kristian.

Fredag 03.03.2017.

Det var mange fine melodier i allsangprogrammet idag. Det gjør at det er moro å synge med og vi har en fin time sammen med "gutta". Vi forstår at det ligger mye arbeid i å plukke ut alt stoffet og øve det inn sammen med Trond, og også Marianne har brukt tid på å få både sanger og morsomme illustrasjoner opp på lerretet så vi kan synge med. Bra!!

Jeg vet ikke om Arne Frithjof leser vitsebøker i timevis for å kunne ha et sånt lager å øse av, men hvis han gjør det, så all ære til han.

Jeg mistenker han for å ikke lese i det hele tatt, han bare er sånn! Han er full av morsomheter og han trenger bare å åpne munnen så spretter det ut.

Vi setter pris på det gode humøret som de alle viser på en grå fredag.

Takk for det.

Anlaug.

Tre sangglade gutter.
Flott akkompagnement.
Kvinnelig lydtekniker.
Illustrasjon.

Tirsdag 28.02.2017.

Denne dagen skulle Trond og trubadurene underholde på Berger bo og behandling for første gang som gruppe. De sang kjente sanger som de fleste tilhørerne kjente fra før og etter tilbakemeldingene å dømme var det meget vellykket. En sa at dette var sanger som gikk rett inn i hjertet hennes og en annen sa at siden jeg kjente de opptredende, håpet hun jeg kunne få de til å komme tilbake. En mannlig tilhørrer fant mange melodier så fengende at han danset til flere sanger, enten alene eller med damen i rullestol ved siden av ham.

Det er moro å se at så få kan glede så mange med "så lite".

Anlaug.

Arne Frithjof Andresen, Pål Parlow og Odd Krogh.

Trond og Trubaturene.

TROND & TRUBADURENE er en sanggruppe med sitt utspring i Rykkinn Seniorkor. Gruppen består av:

Trond Arnesen, trekkspill

Arne Frithjof Andresen, tenor

Odd Krogh, tenor

Pål Kristian Parlow, bass

Den opprinnelige idéen var å arrangere allsang på RSS. Dette er blitt programfestet til kl.12.00 første fredag i hver måned, og er hittil gjennomført ni ganger. Teksten lagres(v/ Marianne Enroth)på en minnepinne og prosjiseres på vegglerret.

Allsang nr. 10 går av stabelen kl.12.00 fredag, 3.mars i

Café Hugin på Rykkinn Seniorsenter.

 

Det gledelige biproduktet er at gruppen, trolig grunnet

”jungeltelegraf” er blitt forespurt om å holde eksterne konserter, først for BOP i Kommunegården på oppdrag av Ragna Berget Jørgensen.

Senere ble det, tirsdag 14.februar holdt en konsert på Gullaug Bo- og Behandlingsenter, med spesielt utvalgte, lett gjenkjennelige sanger beregnet på et eldre publikum, evtl. med ulike hukommelsessvekkende diagnoser.

Vi har også besøkt Unicare Fram  rehab.

Det samme repertoaret vil bli benyttet på en konsert, kl.12.00 tirsdag, 28.februar på Berger Bo- og Behandlingsenter. Her er det salg av kaffe og vafler, og adgang for alle !